Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αυτό μπορούσαμε, αυτό κάναμε...



Καλησπέρα αδέλφια.

Μετά την επαγγελματική νίκη με τον Λεβαμπιακό,όλοι στρέψαμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με την Μάλαγα.

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν τα κατάφερε.

Αν όμως δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά,θα διαπιστώσουμε ότι ο αποκλεισμός ήταν μία φυσιολογική εξέλιξη καθώς η Μάλαγα ήταν κατά πολύ ανώτερη μας...

Επίσης η αλήθεια είναι ότι είμαστε ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και λύσεων(όπως και πέρυσι που τραυματίστηκε ο Λέτο και δεν μπορούσαμε να περάσουμε ούτε το κέντρο)ενώ η Μάλαγα έχει εξαιρετικούς παίκτες,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν δικαιολογίες για πιθανά στραβοπατήματα με ομάδες τύπου ΠΑΣ Γιάννενα για παράδειγμα.

Η ομάδα λοιπόν δεν είχε καθόλου σφυγμό,δεν έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να απειλήσει και φάνηκε εκτός από την απουσία του ανέτοιμου Κουίνσι,η απουσία ενός επιτελικού μέσου που θα βοηθάει στην δημιουργία φάσεων(ένας Σισοκό η ένας Κουίνσι δεν φέρνουν την άνοιξη στα χαφ,ενώ ο Λάζος δεν τραβάει...),ενώ η Μάλαγα κυριάρχησε στο κέντρο και έπαιξε όσο χρειάζονταν για να πάρει την πρόκριση.

Μοιραία λοιπόν ήρθε ο αποκλεισμός από τους Ισπανούς.

Πλέον συνεχίζουμε στο γιουρόπα με μοναδικό στόχο να σταθούμε αξιοπρεπώς(αρέσει δεν αρέσει,αυτό μπορούμε).

Πολλοί λοιπόν  πιστεύουν ότι ο Φερέϊρα δεν έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο...

Εννοείτε ότι για κάθε επιτυχία η αποτυχία, ευθύνονται και οι παίκτες και ο προπονητής.

Όμως ποιον να βάλει να ρισκάρει?

Έχει επιλογές?

Πρέπει λοιπόν να αναλογιστούμε ότι η ομάδα πριν δύο μήνες ήταν κοντά στην Δ εθνική και να κάνουμε και τον σταυρό μας που έχουμε ένα αξιοπρεπές σύνολο για τα δεδομένα της Σούπερ κλίκας.

Παρεμπιπτόντως,το πρωτάθλημα(ο θεός να το κάνει)σε μία αγωνιστική έχει αλλοιωθεί είδη τέσσερις βαθμούς(-2 πόντοι για τον Παναθηναϊκό ΑΔΙΚΑ,νίκη αντί για ισοπαλία ο θρήνος με την Βέροια)για να μην πω για τις κόκκινες κάρτες τον Μοδέστο και Κοντρέρας που δεν βρίσκουν τον δρόμο για την ΕΠΟ.

Σε αυτό το σημείο,πρέπει να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αλαφούζο,που πολεμάει δυναμικά το παρασκήνιο(παρόλο που οι διαιτητές το βιολί τους)και δείχνει στον Τζίγγερ και τους παρατρεχάμενους του(Φιλιππίδης ,Μήτσου κλπ)πως πολεμάς το σύστημα χωρίς να γίνεις μέρος του.

Τώρα πρέπει να στραφούμε στο αυριανό παιχνίδι για το αλλοιωμένο πρωτάθλημα,όπου θέλουμε μία άνετη νίκη από το πρώτο ημίχρονο(όπως και με όλες τις ομάδες τέτοιου αγωνιστικού επιπέδου),και τίποτα λιγότερο!

Τα λέμε λοιπόν μετά το παιχνίδι.

ΥΓ...Για τον ερασιτέχνη θα τα πούμε σύντομα και μάλιστα έξω από τα δόντια όπως πάντα...

ΥΓ1...Αλαφούζο δώσε τα λεφτά στον ερασιτέχνη.Το απαιτεί ο κόσμος στην ψηφοφορία του greensportblogger(92% η δημοσκόπηση υπέρ του ερασιτέχνη)

ΥΓ2...Ωραίος ο εισαγγελέας...διδάσκει ήθος με την κλήση για απολογία στον Αλαφούζο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου