Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας χρόνος Αλαφούζου στην προεδρεία της ομάδας μας


Καλημέρα αδέλφια.

Χθες όπως διαβάσαμε από τους "δημοσιογράφους",ο Γιάννης Αλαφούζος συμπλήρωσε ένα χρόνο στην προεδρεία της ομάδας μας(χειροκρότημα παρακαλώ).

Δεν έχω σκοπό να γράψω για τα όσα αρνητικά και τα μηδενικά θετικά που έχει κάνει,καθώς τόσες φορές έχω αναφερθεί σε αυτά και θα συνεχίζω να τα θίγω,μέχρι ο Παναθηναϊκός μας να ξαναγίνει πρωταθλητής και Ευρωπαίος με υπερηφάνεια εντός και εκτός γηπέδου!

Πρόχειρα από την μέχρι τώρα θητεία του θυμόμαστε τα αναρίθμητα ψέματα που έχει αραδιάσει κατά καιρούς,τις αποτυχίες/ξεφτίλες σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο,αλλά και το σημαντικότερο κακό:την έλλειψη ελπίδας.

Ξέρεις βρε αδελφέ ότι έχει καπαρώσει αυτός και οι αυλικοί του την καρέκλα,χωρίς να δείχνουν την παραμικρή διάθεση να φύγουν ή να βγουν να ψάξουν κάποιον άνθρωπο που θα κάνει τον Παναθηναϊκό όπως του αξίζει.

Ξέρεις ότι αν διαθέσεις με κόπο και ιδρώτα τον οβολό σου,αυτός θα πάει στις τσέπες των "υπαλλήλων" και των golden boys αντί να διατεθούν στον σύλλογο.

Ξέρεις ότι όταν όλα πάνε στραβά,αυτός θα προσπαθεί όντας χέρι χέρι με τους ΑΡΔ,να σε καθησυχάσει βρίσκοντας τα όλα καλά και ανθηρά(πχ αδειοδότηση ΟΥΕΦΑ).

Ξέρεις ότι αν βρεθεί κάποιος επενδυτής,αντί η διοίκηση να του ανοίξει τον δρόμο θα προσπαθήσει (έστω και ανεπιτυχώς)να του τον κλείσει με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του (αφερέγγυου) όπως αποδείχθηκε Φεϊζάλ,όπου "κύκλοι" και "τετράγωνα" της συμμορίας αυτής δήλωναν "ανακουφισμένοι",ενώ αποτελούσε κοινό μυστικό ότι τους είχε λούσει κρύος ιδρώτας.

Σαν υγιείς Παναθηναϊκοί θα στηρίζαμε μία ομάδα ανθρώπων χωρίς μεγάλα κεφάλαια αν αναλάμβαναν την ΠΑΕ με σκοπό να βρουν επενδυτή,να διαχειριστούν με φειδώ τα διαθέσιμα κεφάλαια που θα εισροούσαν στα ταμεία,που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν τον κόσμο μιλώντας πάντα με ειλικρίνεια και ας βγαίναμε και πέμπτοι και έκτοι και δέκατοι.

Αλλά ο Αλάφ εδώ και έναν χρόνο δεν τα κάνει αυτά,ούτε πρόκειται να αλλάξει!

Η λύση λοιπόν είναι μία:

Να σηκωθεί να φύγει το συντομότερο δυνατόν ώστε χωρίς αυτών και τους αυλικούς του η ομάδα να μπορέσει να βρει κάποιον επενδυτή(που θα βρεθεί αν φύγουν τα λαμόγια)για να ξαναγίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Αν δεν βρεθεί κατευθείαν επενδυτής,ας αναλάβει μία διοίκηση που να πληρεί τις λογικές προϋποθέσεις που ανέφερα παραπάνω,οι οποίες πιστεύω εκφράζουν κάθε λογικό φίλαθλο/οπαδό.

Για το τέλος άφησα μία ευχή στον αγαπημένο μας πρόεδρο:

Του εύχομαι να έχει υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο,αλλά να μην βγάλει δεύτερη χρονιά στην αγαπημένη μας ομάδα,στην οποία είναι,ήταν και θα είναι ένας αποτυχημένος περαστικός!

ΥΓ:Για το ματς κυπέλλου με τον Εργοτέλη κρατάω την προσπάθεια για 70 λεπτά των παιδιών που αγωνίστηκαν.

Ο "Λούτσο" πιστεύω θα βοηθήσει σύντομα,ενώ ο Μέντες δεν στρίβει ούτε με τιμονιέρα,όντας πιο αργός και από το ριπλέι!

Παύλος Γαβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου