Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Και όταν το κύπελλο σηκώσω!

Καλησπέρα αδέλφια.

Καταρχήν να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Εφτά μέρες πριν τον φετινό τελικό,όλοι μας πιστεύουμε ότι η ομάδα (με όλη την σημασία της λέξεως) θα κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η φόρμα που διανύουν,σε συνδυασμό με το πάθος αλλά και την δίψα για διάκριση που βγάζουν στο γήπεδο οι μάγκες του κόουτς Αναστασίου,με κάνει να αισιοδοξώ ότι θα κερδίσουμε την μάχη της 26ης Απριλίου.

Έχουμε αποδείξει και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με τον "δικέφαλο του βορρά" ότι διαθέτουμε καλύτερο σύνολο από αυτούς,ενώ το γεγονός ότι μετρούν τρεις σημαντικές απουσίες (Κατσουράνης,Αθανασιάδης,Νάτσχο),συν την τοποθεσία διεξαγωγής του αγώνα που όπως γνωρίζετε είναι το ΟΑΚΑ(ο ΠΑΟΚ παθαίνει μπλακ άουτ όταν κατεβαίνει Αθήνα) που μας δίνει επιπλέον πλεονέκτημα.

Φυσικά ένα τελικός είναι ένα ματς που όλα μπορούν να συμβούν,ειδικά απέναντι σε μία καλή ομάδα,οπότε τα υπέρ και τα κατά ίσως να μην παίξουν ρόλο,αλλά ο φετινός Παναθηναϊκός σε γεμίζει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει.

Εμείς θα τα ξαναπούμε (ελπίζω) μετά τον τελικό κυπέλλου,όπου ξαναλέω πιστεύω με την στήριξη 21.300 τρελών,το τριφύλλι θα σηκώσει το κύπελλο και θα μας κάνει περήφανους κερδίζοντας τον πρώτο του τίτλο μετά από τρεις χρονιές "¨ξηρασίας".

Καλή επιτυχία λοιπόν στην ομάδα μας,κλείνοντας με το σύνθημα:

Και όταν το κύπελλο σηκώσω...μπορεί να παλαβώσω!!!

ΥΓ1: Να πω στο σημείο αυτό μπράβο στην διοίκηση για την (όπως όλα δείχνουν) εξασφάλιση της αδειοδότησης του συλλόγου,κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πάνε στράφι οι αγωνιστικές επιτυχίες του Γιάννη Αναστασίου και των παικτών του,ενώ παράλληλα η επιστροφή του Panathinaikos θα αποτελέσει δέλεαρ για κάθε παίκτη να έρθει σε ομάδα που παίζει σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Αυτό δείχνει ότι οικονομικά τα πράγματα μάλλον έχουν μπει σε μία σειρά.

ΥΓ2: Όσον αφορά αυτά που έγιναν στην Τούμπα.

Δεν μπορούν να μιλάνε για "ζούγκλες" και "ντροπές" οι επιστήμονες του είδους και αυτοί που πρώτοι εφάρμοσαν τις συγκεκριμένες τεχνικές σε τέτοιο βαθμό που ότι έγινε στην Τούμπα ήταν πταίσματα μπροστά σε αυτά που έχουν δημιουργήσει εκείνοι!

Οι εφημερίδες (για τις ουδέτερες μιλάω) που σε ανάλογες περιπτώσεις σιωπούσαν και μιλούσαν για παλικαρίσιες νίκες ή περνούσαν στα ψιλά τα αίσχη,θυμήθηκαν ξαφνικά ότι πρέπει να αλλάξει αυτό το πράγμα.

Η αλήθεια γι αυτούς είναι πικρή:

Ότι έκαναν τα λούζονται.

Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να διδάσκει ήθος και να μείνει μακρυά από τέτοιες πρακτικές,καθώς αν κάνεις αυτά που αυτοί κάνουν,δεν σε κάνει μάγκα,αλλά σε βάζει στην κατηγορία τους,εκείνη του κάφρου.

ΥΓ3: Στο μπάσκετ πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο πρώτο ματς,καθώς στο χθεσινό οι "πράσινοι" δεν εμφανίστηκαν.

Ελπίζω στο ΟΑΚΑ να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας προγνωστικά,με την στήριξη του κόσμου.

Τα πράγματα είναι δύσκολα,ότι είναι να γίνει ας γίνει και ταμείο στο τέλος της χρονιάς!

ΥΓ4: Για το βόλεϊ τα πράγματα είναι απλά:

Την Πέμπτη γεμίζει η Κυψέλη,κερδίζουμε 3-0 ή 3-1 την Παναχαϊκή και κοιτάζουμε από την Παρασκευή κιόλας την επόμενη μέρα!

Παύλος Γαβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου