Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου

Καλημέρα αδέλφια.

Αρχικά να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή της ομάδας μπάσκετ που απόδειξαν για άλλη μια φορά ποιος είναι το αφεντικό (είτε με Έλληνες,είτε με ξένους διαιτητές) και παράλληλα ξαναέβαλαν την ομάδα στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης!

Ελπίζω ο Κάρι να επιστρέψει δριμύτερος από τον τραυματισμό του (ατυχία),αλλά και ο Ράϊτ να αποδειχθεί αντάξιος των προσδοκιών (τον πιστεύω πολύ).

Ας περάσουμε στο αγωνιστικό πρόγραμμα:

Την αυλαία ανοίγει το βόλεϊ γυναικών (3:00) όπου στην Κυψέλη αντιμετωπίζει τους Μακεδόνες,με την λογική να λέει ότι εύκολα-δύσκολα θα έρθει το τρίποντο και η επιστροφή στις νίκες έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου,κλείνει με άλλη μία εντός έδρας αναμέτρηση (5:00),εκείνη του πόλο όπου θα αναμετρηθεί με τον πέμπτο Νηρέα.

Σε περίπτωση νίκης (από εμάς εξαρτάται),η τετράδα έχει κλειδώσει και μετά κοιτάμε να περάσουμε τον ΠΑΟΚ.

Είμαι σίγουρος ότι με τον κόσμο μαζί,οι μάγκες του κόουτς Λούδη θα τα καταφέρουν!

Την Κυριακή στις 2:00 οι πρωταθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ έχουν δύσκολη έξοδο στην έδρα του Ελληνικού.

Πλέον μετά το μηδενισμό μας στο ματς με το Νέο Ρύσιο,μάλλον θα τερματίσουμε στην τρίτη θέση.

Από την άλλη όμως,όσο έχουμε ελπίδες για την δεύτερη,θα πρέπει να την κυνηγάμε...

Περνάμε στο ποδόσφαιρο,όπου στις 3:00 παίζουμε με τον Εργοτέλη στην Λεωφόρο,με την νίκη να αποτελεί μονόδρομος ώστε να ξεκινήσουν από το 0 στα πλέϊ οφ όλες οι ομάδες.

Φυσικά,θέλουμε να δούμε και το όμορφο ποδόσφαιρο των τελευταίων αγωνιστικών!

Στις 6:00 το τμήμα ράγκμπι παίζει ντέρμπι στην Λεωφόρο και αυτό με τους Σπρίνγκμποκς.

Τον τρίτο Πανιώνιο (7:00) εκτός έδρας θα παίξει ο Εξάστερος,με στόχο φυσικά μία καλή προπόνηση ενόψει των μαχών που έρχονται στην Ευρολίγκα.

Τέλος (και σημαντικότερο),το ανδρικό βόλεϊ στοχεύει να πετύχει την έκτη σερί νίκη του (και συνολικά),απέναντι στην Λαμία.

Ελπίζω οι Μουρ,Γκάλιτς,Στιβαχτής να είναι 100% υγιείς ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει μία νίκη που θα τις δώσεις επιπλέον βαθμούς για την δύσκολα μάχη των πλέϊ άουτ.

Ο κόσμος φυσικά θα δώσει βροντερό παρών,ενώ οι παίκτες δεν θα πρέπει να αγχωθούν από τον τίτλο του φαβορί,καθώς για να τους θεωρούν όλοι ότι είναι,πάει να πει ότι μέχρι τώρα κάνουν σωστά αυτά που πρέπει!

ΥΓ: Η κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ-ΚΑΕ,δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε,κάθε άλλο μάλιστα.

Πλέον απ' ότι όλα δείχνουν,για τα επόμενα 2-3 χρόνια,θα συνεχίσουμε με "μνημονιακό" καθεστώς.

Πλέον ο Δημήτρης όμως,πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο για το τι πήγε στραβά με τους ξένους επενδυτές,διότι μας είχε γεμίσει εν γνώσει του υπερβολικές προσδοκίες.

Λέτε να περιμένει να ξεχρεώσει η ΠΑΕ και μετά να την πάρει?

Δεν ξέρω,αλλά ας μην μας έβαζε τώρα στην γλύκα...

Παύλος Γαβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου