Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Και το θαύμα συνεχίζεται!



Καλησπέρα αδέλφια.

Έκτη σερί νίκη χθες για το ανδρικό βόλεϊ,με την ομάδα να αυξάνει στους 4 πόντους την απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού και να βρίσκεται μόλις 3 μακριά από την 8η θέση και την αποφυγή των πλέϊ άουτ!

Επιπλέον,αν μετρούσε μόνο ο Β' γύρος,το τριφύλλι θα ήταν πρώτο και αήττητο.

Φυσικά τα εύσημα ανήκουν στον Γιάννη Καλμαζίδη που έβγαλε από τους παίκτες (πολλά μπράβο και σε αυτούς) το πραγματικό τους πρόσωπο.

Παράλληλα,θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα τίποτα όσον αφορά την παραμονή!

Όμως όπως όλοι βλέπουμε,οι "πράσινοι" αν παίζουν πλήρης και υγιείς (αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη με τραυματισμούς και αρρώστιες) δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο (θα παλεύουν όλα τα ματς),αλλά και κανένα "περίεργο" αποτέλεσμα!

Τώρα όσον αφορά την οκτάδα,δεν εξαρτάτε μόνο από εμάς και πρέπει να κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι με σκοπό να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Αυτοί οι βαθμοί δεν ξέρω τι θέση θα μας δώσουν,αλλά όσο περισσότεροι,τόσο καλύτερα.

Επιτρέψτε μου να προτρέξω κάπως,αλλά να πω το αυτονόητο ότι πρέπει να ανανεώσουμε χθες το συμβόλαιο Καλμαζίδη (εκτός και αν θέλει να φύγει εξωτερικό) κάνοντας παράλληλα προσπάθειες από τώρα,ώστε να βρούμε λύση με τα χρέη που ταλανίζουν το τμήμα (αλλά και τον ερασιτέχνη) με τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου να βγαίνουν από μέρα σε μέρα...

Ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι το φετινό...θαύμα θα ολοκληρωθεί και με τις κατάλληλες ενέργειες το τμήμα θα αναστηθεί και θα μεγαλουργήσει τα επόμενα χρόνια (στοπ,γιατί πολλά είπα και δεν είναι ώρα ακόμα να λέμε για το μέλλον).

ΥΓ1: Στο γυναικείο βόλεϊ κερδίσαμε εύκολα τους Μακεδόνες 3-0 με την τετράδα να έχει σχεδόν κλειδώσει.
Στο πόλο ο ίδιος στόχος (τετράδα) εξασφαλίστηκε έπειτα από την εντός έδρας νίκη επί του Νηρέα και πλέον πάμε για την τρίτη θέση.
Στο ράγκμπι χάσαμε από τους Σπρινγκμποκς,αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία καθώς κέρδισε το ίδιο το άθλημα με 2.000 κόσμο να παρακολουθεί την αναμέτρηση στην Λεωφόρο.
Τέλος,το γυναικείο μπάσκετ έπειτα από την ήττα από το Ελληνικό,θα τερματίσει στην τρίτη θέση της κατάταξης,επιχειρώντας στα πλέϊ οφ να ανατρέψει τα προγνωστικά,κάτι που πιστεύω ότι οι παίκτριες της κόουτς Σαμαντούρα θα καταφέρουν!

ΥΓ2: Το καλό στο ματς με τον Πανιώνιο στο μπάσκετ,είναι η εμφάνιση αλλά και ο χρόνος συμμετοχής του Ράϊτ,που δείχνει ότι θα κάνει τα πάντα για να προσαρμοστεί.

Πάμε γερά για την νίκη στο παιχνίδι της Πέμπτης στο Μιλάνο με την Αρμάνι!

ΥΓ3: Το ποδόσφαιρο δεν μπόρεσα να το δω,οπότε ας μην εκφράσω άποψη,καθώς υπάρχουν εκατοντάδες σε όλο το διαδίκτυο.

Το ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρωμάει εδώ και 20 περίπου χρόνια,το ξέρουμε και δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Και αυτό το λέω γενικά για την αγωνιστική αυτή.

Το σίγουρο βέβαια είναι ότι χωρίς ισχυρή ΑΕΚ (έρχεται),ΠΑΟΚ (Σαββίδης αν ασχοληθεί σοβαρά) και ΠΑΟ (???) δεν θα γίνει απολύτως τίποτα και ο θρήνος θα ζει και θα βασιλεύει...

Παύλος Γαβαλάς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου